“Mos mendo që të dua, dhe mos prit që ta shpreh një gjë të tillë. Do t’kisha dashtë shumë me t’dashtë, me qenë Beatricia jote, por ne mirë e dimë që nuk jemi n’parajsë e as n’purgator. Bota ka me vazhdu me qenë tmerrësisht e padrejtë me ne dhe ne kemi me vazhdu me u rrotullu me të.”

-pjese nga letrat per të

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: